Barn dans og bevegelse

Karin Moe Hennie er gjest hos programleder Karl Erik Karlsen i denne episoden av Helsestudio1.Hun er danser, koreograf, skuespiller og forfatter og jobber masse med barn, gjerne i Den kulturelle skolesekk-regi. Hun har mye spennende å si. «Barna sitter igjen med en del kunnskap og har tenkt gjennom en del ting uten å tenke på det. De har sett noe de synes er gøy og de ler og kan allikevel fortelle noe viktig etterpå om hva de har lært. Da er jeg fornøyd»

Karin debuterte som forfatter i 2016 med barnebøkene Dingle som en kringle, en bok med aktivitetsvers for barn fra 5-8 år og Pollus – den lille pollenplagen, en faktabok om pollenallergi skrevet i eventyrform. Hun har vært med på Direktørens havefest med ulike forestillinger og har også vært aktuell som koreograf på Fargespill.

Sjekk gjerne ut Karins hjemmeside: kmhennie.no

Program
Helsestudio1
Dato
21. februar 2017
Lengde
23:39

Kommentarer

There's a lot of different dating acronyms in the book. It's not just the title. It's not a gold-digging book, per se. It's not how to marry for money. It's about being smart in your relationship so that your security doesn't suffer and your happiness doesn't suffer and you choose a mate who will make sense with you financially.

Adnjei
(logout)